Nowy użytkownik
Wchodze na ring przy swoim theme "S.O.S" Jestem w ringu biorę mikrofon i mówię:Batista każdy myśli że jesteś najlepszy ale się mylą zawalcz ze mną to zobaczą kto jest tu najlepszy.Rzucam mikrofon i czekam aż batista wejdźie do ringu
Ostatnio edytowany przez Kofi Kingston (2011-06-24 07:28:11)
Zdziwieni widzowie patrzą co się dzieje a po chwili zza telebimu wychodzi CM Punk.Idzie w stronę ringu a po chwili klęka.Wali w rękę tak jakby miał tam zegarek.Szybko wstaje i powoli idzie w stronę ringu.Wchodzi do niego a Kofi zdziwiony nie wie o co chodzi.Wyciąga rękę do Kofiego,ten podaje mu rękę i czekają na Batistę. Batista jednak nie wychodzi,po chwili przy Theme CM Punka wchodzą Yoshi Tatsu i Trent Barretta.Patrzę na publiczność a potem czekam na kogoś reakcję.
180$
.:Cult Of Personality:.
Na ring wbija Daniel Stawiński...wprawdzie The Jump.Cm Punk zdziwiony patrzy na swojego ucznia.On wchodzi na ring i tauntuje do publiczności.Po chwili podchodzi do Kofiego i podaje mu rękę.On podaje mu rękę a po chwili inkasuje kop w brzuch od The Jumpa.
Nie tracąc czasu dokłada Flowing DDT po którym rywal z impetem pada na matę.Wstawiam Kofiego na narożnik,idę do przeciwległego,szybko biegnę w jego stronę i [color#FF660]Super Frankensteiner[/color]. Przeciwnik upada a ja wychodzę za apron.Chwila przemyśleń i Slingshot Somersault Senton.Opponent wstał i nie widział gdzie jestem a po chwili z wielkim hukiem padł na matę po 720 DDT.
Cm Punk podnosi Kofiego a ja wykonuję Superkick po czym wchodzę na narożnik i dodaję Tadpole Spalsh. Cm Punk znów podniósł Kofiego a ja wykonałem StuBomb. Zauważyłem że Yoshi i Trent złapali Cm Punka i szybko do nich podbiegłem.Złapałem Yoshiego za głowę i z całej siły upadłem na kolana a Yoshi padł na betonową ziemię.A Trentowi dodałem Bicycle Kick.
Odwróciłem się a Kofi był już na nogach,chciał mnie zaatakować lecz ja się schyliłem i trafił Trouble In Paradisem w CM Punka który po chwili wypadł za liny.Jednak gdy się odwracał dostał PediKick.Wykonałem taniec początkującego Jumpera(Skok + Prawa noga x2 + lewa noga 2x + prawa noga 1x) i dodałem Jumpstyle.
Po tych akcjach razem z Cm Punkiem wyszedłem na BS przy moim theme.